INDEXED Webbureau

Billig hjemmeside koster dyrt

Billig hjemmeside koster dyrt

En god hjemmeside være billig

En billig hjemmeside kan nogen gange være løsningen, når budegttet er lavt, eller man er nystartet virksomhed. Dog skal man passe på, at det ikke bliver for billigt, for så bliver regningen større i det lange løb.

Husk at du kan tage et kig på online ordbogen for afklaring af de mange udtryk der benyttes.

Når du køber en billig hjemmeside

En billig hjememside er som regel ensbetydende med standardløsninger og designs, som er set før. Ikke fordi det nødvendigvis er en skidt ting, men når du ønsker at skille dig ud fra mængden, kan der være lang vej igen. Er man website nummer hundrede, som brugeren ser den dag, så er det svært at holde på brugerens opmærksomhed.

En standardløsning gør det, den skal. Den leverer et budskab på forsiden og sender brugeren videre til kontaktsiden, og det er det. Når man ønsker at udvide, kan standardløsninger ikke følge med, og man må foretage en større investering for at løfte opgaven. Derfor skal man være opmærksom på, at det system, man vælger, også kan skalere - udvide sig - når ens behov ændrer sig.

Sjusk koster

En hurtig løsning, der lige akkurat virker, kan kost dyrt i det lange løb. Brugere, der ikke konverterer til at blive kunder, og fejl i softwaren, så betalinger ikke går igennem, er resultaterne af skidt software. Software er ikke ligesom at skrive en bog. Findes der en stavefejl eller to og nogle grammatiske fejl, så forstår læseren fint meningen med teksten. Er der logiske fejl og mangler i software, kan brugeren ikke købe virksomhedens produkter, fordi det er bygget for billigt. En billig hjemmeside vil derfor koste dyrt at rette op på. Et skadet brand på grund af fejl kan være en umulig opgave at rette.

Det skal laves ordentligt

Kvalitet koster, og det gør godt arbejde også. Software skal testes godt og grundigt af folk, som har erfaring og viden om test af software, før det lægges på hjemmesiden. Et fornuftigt setup kører altid med en Quality Assurance (QA) server, som ejeren af hjemmesiden kan teste og se funktionaliten på, før det bliver aktivt på hjemmesiden.

Software skal testes igen og igen. Ved hver rettelse det ene sted, kan der ske fejl det andet sted, og desværre er det ofte det, der sker. Der findes dog værktøjer til at afhjælpe denne problemstilling. De automatiske tests bruges ofte på større hjemmesider, og på hjemmesider, hvor der ofte bliver lavet rettelser. Det fungerer således, at man koder automatiske tests til at foretage de manuelle tests, som en person ville foretage. Disse autonatiske tests kan køres igen og igen og vil verificere software, hver gang man laver rettelser. Desto flere tests, man har på kryds og tværs af software, desto større vil sansynligheden være for, at man fanger rettelser og fejl, som ikke var hensigten at lave. En test kunne f.eks. være, om en kontaktformular fungerer. Testsoftware vil så udfylde kontaktformularen og teste teknikken bagved. En test, som tager under 1 sekund for en computer at udføre, kan tage 1-3 minutter for et menneske, hvis det skal teste flere scenarier på en kontaktform. Man vil derfor i det lange løb spare rigtig meget på den konto i form af langt færre fejl og færre resourcer brugt på test arbejde. En hjemmeside programmørs arbejde vil ikke blive større men istedet anderledes.

Sådan får du en hjemmeside af høj kvalitet

Skal du have en ny hjemmeside der bare fungerer og til en god pris, så kontakt Peter på 28 43 42 39 eller brug vores kontaktform, og så vender vi tilbage til dig.

Vi kan også hjælpe med andre ting

Programmør

Peter Sørensen
Peter Sørensen
Pragmatisk programmør

Vi bygger hjemmeside løsninger som vi selv kan være stolt af. Der er ikke noget der hedder hurtige løsninger. Som kunden kan du føle dig tryk ved at overlade løsningen til os.