MC-Tech - Indexed.dk

Ny og moderne hjemmeside til motorcykel grossist

MC Tech DK har fået lavet en moderne og responsiv webløsning, og samtidig fået lavet funktioner der dagligt frigør tid til andre opgaver.

MC Tech DK havde længe kørt med en ældre webløsning, som havde sat begrænsninger både for dem og deres kunder. Dette besluttede de sig for at ændre.

MC Tech DK er en populær grossist, som har det et stort udvalg og sidste nye inden for motorcykel udstyr. Produkter kom desværre ikke rigtig til deres ret på den gamle løsning, der heller ikke havde en mobilvenlig udgave. Hjemmesiden manglede en overskuelig opdeling af kategorier af produkterne og et indbydende design for kunderne. Dette er nu ændret!

Programmeringen og opsætningen af kategorierne gør, at kunderne forbliver længere på siden og foretager flere klik, hvilket øger kvaliteten af siden.

Det nye design gør, at deres kunder nu kan benytte hjemmesiden på deres smartphone eller andre devices og samtidig få den fulde indbydende brugeroplevelse. Dette gør, at MC Tech DK nu er opdateret til det moderne online marked, som forbrugerne bevæger sig på.

Her kan du læse mere om nogle af de funktioner der er lagt vægt på. Bagefter kan du vælge at besøge deres nye side og få syn for sagerne.

www.mctech.dk

Find en forhandler nær dig

Kunden er kommet langt mere i fokus efter makeoveren. Foruden det tiltalende design, kodningen af kategorierne og opsætningen i forhold til, hvordan hjemmesiden vises, er der kommet endnu et element.

En af de ting MC Tech DK brugte meget tid på før var at henvise kunder til deres nærmeste forhandler. Kunderne ville ringe ind, hvorefter de ville slå op i et eksternt system.

Ved at udnytte Google Maps API’en, kan man nu på siden ‘Find forhandler’ nemt overskueligt danne sig et overblik over nærmeste forhandler, enten ved at navigere sig rundt eller ved at indtaste sit bynavn eller postnr.

Funktionen sparer dagligt MC Tech DK for mange af disse opkald.

Find hurtigt den rigtige reservedel

En funktion på siden er muligheden for hurtigt at kunne finde lige præcis den reservedel (eksempelvis udstødning eller affjedring) der passer til kundens motorcykel. Filtreringen fungerer på den måde, at man vælger motorcykel brand og derefter model. Frem kommer så en liste over de dele der passer på den valgte motorcykel.

Funktionen bliver ikke kun benyttet af MC Tech DK, men også flittigt af deres mange forhandlere rundt om i landet. 

Opdatering af priser på over 5000 produkter

Hver gang en leverandør ændrer priserne, skal priserne på hjemmesiden selvfølgelig afspejle disse. 

For ikke at skulle spilde unødig tid på at opdatere over 5000 priser manuelt, har MC Tech DK mulighed for, at justere priserne i et Excel-ark, der nemt kan synkroniseres med siden.