Profilmetal - Indexed.dk

Ny webshop med opdateret design

Profilmetal har siden 1994 fremstillet profilerede stålplader på egen fabrik. Det har givet dem viden om produktion, materialer og håndtering. En viden, de bruger hver dag til at levere tag- og facadeløsninger i høj kvalitet til vores kunder – til en konkurrencedygtig pris. 

Profilmetal havde et ønske om at komme væk fra deres gamle shopløsning. Samtidig ønskede de at få et mere tidssvarende design der også øgede brugervenligheden for de kunder der bruger smartphones og tablets.

Løsningen blev en webshop baseret på kombinationen af WordPress og Woocommerce, hvor temaet blev kodet fra bunden for at sikre at deres visuelle indentiet kunne indfries.

Her på siden kan du læse lidt nærmere om et par af de funktioner der er lagt vægt på i forbindelse med tilblivelsen af løsningen. Skulle du have lyst kan du besøge deres side og få selvsyn for sagen.

www.profilmetal.dk

Ydelser

E-commerce, WordPress Udvikling

Lancering

2019

Mobilvenligt design

Profilmetal’s nye løsning fungerer 100% optimalt på mobil, og sikrer derved at ingen af deres kunder ender i en hårdknude, når det kommer til at gennemføre ordrer. Der er specifikt optimeret til både smartphones og tablets.

Mobile first design

En stadig stigende del af al trafik kommer kommer fra mobile enheder og tablets. I tilblivelsen af Profilmetal’s nye hjemmeside er der derfor helt fra start tænkt over mobiludgaven af siden, for at sikre at størstedelen af deres besøgende kan benytte siden fuldt ud, som hvis de havde besøgt den fra deres PC.

Køb efter specifikke mål

Når kunderne kommer til Profilmetal for at købe tag er en af deres fordele, at man kan få tagpladerne i præcist det mål der er behov for. Det betyder meget for kunderne, da der så er mindre behov for tilpasninger af det leverede.

Denne feature har hjemmeside også fået tilført. På udvalgte produkter har man som kunde derfor mulighed for at indtaste præcis den længde man har brug for til sit projekt. Prisen opdateres automatisk så den viste pris afspejler det indtastede mål.

I det viste eksempel er det længden der skal indtastes, men der kan opsættes flere typer variable, så stort set alle typer varer der kan bestilles efter mål, kan efterkommes.

 

Der er blevet kælet for detaljerne

I den mobile verden vi lever i, er det vigtigt at alle nye hjemmesider eller webshops agerer responsivt, så helhedsoplevelsen bibeholdes uanset hvilken enhed man bruger til at besøge den med. 

I Profilmetal’s tilfælde har vi taget den et skridt videre, og lavet en “app”-lignende bundbjælke, hvor de mest brugte genveje ligger. Den er placeret således at tommeltotten ubesværet har adgang til søgefunktion, kurven og endda den store menu. Det gør navigationen på Profilmetal’s hjemmeside til en leg.

Derudover er der sørget for, at det visuelle følger trop med det funktionelle. Menuen trykker man på mobilmenuens menu-knap, folder hovedmenuen sig ud på en elegant måde, hvor deres visuelle identitet bibeholdes ved at benytte samme farvespektre, som deres logo. 

 

Blev du inspireret?

Hvis du ligesom Profilmetal blev inspireret til at få en opdateret webshop (måske endda en konvertering til WooCommerce fra et andet shop system), så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder altid klar til en uforpligtende snak – og der er kaffe på kanden. Vi giver!