Valeur - Indexed.dk

Ny hjemmeside til førende dansk telemarketing virksomhed

Ny hjemmeside med fokus på at fortælle B2B omkring Valeur’s produkter. En moderne og responsiv hjemmeside med mobil i fokus.

Valeur er en familieejet virksomhed med over 27 års erfaring med telemarketing, mødebooking og kundeservice. Valeur lægger stor vægt på at skabe værdi for sine kunder ved at udarbejde en tilpasset salgsstrategi, der sikrer fremtidig vækst og udvikling.

Desværre var deres hjemmeside ikke fulgt med udviklingen, og manglede blandt andet slet og ret en mobiludgave. Det gjorde det svært at navigere når man besøgte siden fra en tablet eller smartphone.

Med et splinternyt responsivt webdesign er der lavet gevaldigt om på dette. Samtidig har Valeur med muligheden for flere sprog åbnet op for nye kunder på det engelske og tyske marked.

www.valeur.dk

 

Ydelser

WordPress Udvikling, Hosting

Lancering

2019

Se forskellen ved at flytte slideren

Stor transformation og mobilvenlig i særklasse

Som du kan se ovenfor, har Valeur gennemgået en stor transformation med deres nye websign, der samtidig har givet dem, at de nu også tilbyder deres mobile besøgende en responsiv udgave – det er som en forskel på dag og nat.

DESIGN SOM AFSPEJLER VORES HØJE KVALITET

Vores hjemmeside er Valeurs ansigt udadtil, og det er oftest herfra, at nye kunder skaber det første billede af, hvem vi er, og hvad vi står for. Derfor er der blevet arbejdet på, at inkorporerer vores image i det nye design og indhold. Kvalitet er helt central for Valeur, og det skal vores nye hjemmeside udstråle.

– Valeur

Administration med høj brugervenlighed

For at gøre det nemt for Valeur at vedligeholde og tilføje indhold til deres side, er siden opbygget delvist af kode fra bunden som en ydre “skal”, og delvis med en drag-n-drop pagebuilder.

Der er sørget for at alle elementer, der indsættes med pagebuilderen, har et udseende der passer ind. På den måde bliver den visuelle identitet ikke brudt, og man sikrer at den røde tråd i designet følges.

Blev du inspireret?

Blev du ligesom Valeur inspireret til en ny flot hjemmeside eller har du en specifik udfordring med din nuværende – så tøv ikke med at tage kontakt. Vi tager giver gerne en kop kaffe til en uforpligtende snak.