Indexed - Gerlev Center for leg og bevægelse -Implementering af nyt design på moderne webshop
Kontakt os: +45 28 43 42 39
Menu Følg os på

Udfordringen

Et WordPress-site med Elementor

Gerlev ønskede et nyt website opbygget i WordPress med Elementor plug-in. Det brugervenlige page builder-værktøj gør det nemt at tilføje og ændre indhold.

Integration af nyt visuelt udtryk

Gerlev havde helt klare visioner om, hvordan websitets visuelle udtryk skulle se ud. Derfor ønskede de, at vi implementerede dette design på deres nye hjemmeside på en funktionel og brugervenlig måde.

Et oplevelsessite, som leder mod kontaktinformation

Gerlevs nye website har ét overvejende formål: At inspirere potentielle kunder til at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om deres services. Derfor skal deres nye website være inspirerende og intuitivt, så kundens vej til kontaktformularen bliver så god som muligt.

Udfordringen

Leveret løsning

WordPress med Elementor

Efter Gerlev Center for leg og bevægelses ønske har vi skabt et nyt website i WordPress med Elementor plug-in. For at gøre websitet så brugervenligt og visuelt stringent som muligt har vi custom-designet elementor-moduler til projektet.

Integration af nyt design

Vi har integreret det ønskede design på den nye hjemmeside. Vi har hele tiden haft brugervenlighed og funktionalitet i fokus i implementeringen, for at sikre at vi hverken gik på kompromis med det visuelle eller websitets performance.

Call-to-action kontaktformularer

Når en hjemmeside ikke sælger noget direkte gennem websitet, så kan det være en udfordring at fastholde potentielle kunders opmærksomhed. Derfor har vi sørget for, at der er kontaktformularer på alle sider, hvor det giver mening. Dermed bliver man altid mindet om muligheden for at kontakte Gerlev Center for leg og bevægelse – ligemeget hvor i informations- eller inspirationssøgningen den potentielle kunde er.