Indexed - Leah Maria – Fra fysisk butik til online platform
Kontakt os: +45 28 43 42 39
Menu Følg os på

Udfordringen

Fra fysisk butik til online platform

Leah Maria havde et ønske om at udvide sin forretning fra en fysisk butik i Charlottenlund, til også at blive en online webshop. Der er mange overvejelser bag sådan en udvidelse, og for Leah Maria var det vigtigt, at fastholde den ånd, som er en vigtig del af den fysiske butik.

En velfungerende webshop

Med en ny online platform er det vigtigt for Leah Maria, ikke at skulle bruge meget tid på administrative bogføringsopgaver og produkthåndtering. For Leah Maria er kundekontakten essentiel, og hun ønsker at fastholde fokus på dette.

Leveret løsning

En webshop i butikkens ånd

Med leahmaria.dk blev løsningen en webshop på den populære platform Woocommerce på WordPress. Her har vi skabt webshoppen, så den visuelle identitet ligger i forlængelse af den fysiske butik. Kunden bliver først mødt af en interaktiv side, hvor man på en legende måde lader kunden vælge, hvilke produkter man vil se. Vi har samtidig integreret et overskueligt filtreringssystem, som gør det nemt for kunden at få et overblik over webshoppens mange muligheder, og udvælge præcist hvilke varegrupper og designere, man er interesseret i.

Integration af Business Central

For at imødekomme Leah Marias ønske om en platform, som kunne håndtere varelager, fakturering mm., valgte vi at integrere Business Central, som kan netop dette. Med Business Central og Woocommerce på Wordpress, er det det nemt for Leah Maria både at drive forretning – både online og fysisk.