Indexed - Randers Kød Engros – Ny webshop til B2B med integreret økonomisystem
Kontakt os: +45 28 43 42 39
Menu Følg os på

Udfordringen

Køb efter specifikke mål

Randers Kød Engros sælger kød efter meget specifikke mål. De havde derfor behov for, at kunderne kunne bestille netop den mængde kød de skulle bruge, og at det kunne afregnes i eksempelvis både kilo og paller. Det var derfor vigtigt at finde en platform, som kunne understøtte dette behov.

Synkronisering mellem varelager og C5

Randers Kød Engros bruger økonomisystemet C5, og udfordringen var derfor at få synkronisereet varelageret og faktureringen mellem webshoppen og C5

Webshop optimeret til B2B-handel

Randers Kød Engros er en B2B-virksomhed. Deres webshop skulle derfor været målrettet denne type handel.

Leveret løsning

Køb efter specifikke mål

Randers Kød Engros' nye webshop er nu kompatibel med meget specifikke produktmål, hvilket gør, at kunderne kan bestille nøjagtigt den mængde, som de har behov for. Man kan nu således både købe 10 kg. og 2 paller kød. Det er dermed optimalt til B2B kunder, hvor der er stor forskel på kundernes købsstørrelse. Kunderne kan desuden logge ind, og dermed holde styr på tidligere bestillinger mm.

C5-integration

Den nye webshop har økonomisystemet C5 integreret, så det taler sammen med shoppen. Varelageret og faktureringen bliver således synkroniseret, og de slipper for unødvendigt arbejde.