Indexed - Rush Trampolinpark – Webløsning målrettet legebørn i alle aldre
Kontakt os: +45 28 43 42 39
Menu Følg os på

Udfordringen

At skabe et spændende og indbydende univers, uden at gå på kompromis med brugervenligheden

For en virksomhed som Rush Trampolinpark, som specialiserer sig i at levere leg og sjove aktiviteter, var det vigtigt, at deres nye website afspejlede dette. De ønskede derfor en hjemmeside, som inspirerede de besøgende, og som kunne hjælpe med at vise, hvad de kan tilbyde potentielle besøgende

Ny måde at håndtere bookinger på

For Rush er det altafgørende at have styr på sine bookinger. Derfor ønskede de et system, som kunne håndtere deres bookinger og systematisere dem.

Leveret løsning

En levende platform

for at kunne vise nye kunder, hvad Rush kan tilbyde, valgte vi at implimentere levende billeder af trampolinparken på forsiden af rushdanmark.dk. Dermed stemmer det første møde med rushdanmark.dk overens med virksomhedens profil – på en måde som ikke går på kompromis med websitets stabilitet, brugervenlighed og hastighed.

Et overskueligt bookingsystem

Med et overskueligt og let tilgængeligt bookingsystem, har vi sikret, at Rush kan bruge så lidt tid som muligt på administrative opgaver, og i stedet fokusere på at levere den perfekte oplevelse for sine kunder. Med en Divi-builder er det let for Rush Trampolinpark, selv at styre og opdatere deres indhold på sitet.