Integration til regnskabsprogram - Indexed

Integration til regnskabsprogram

Automatisering af trivielle opgaver er altafgørende for at der kan konkurreres i fremtiden. Derfor handler det om at minimere de opgaver som skal udføres mennesker som idag i vestlige virsomheder udgør den største udgift.

Bogføring er derfor eet af de områder som man bør kigge på først når man har med ehandel at gøre.

Integration med Microsoft Dynamics 365 Business Central

nav

Microsoft Dynamics er et ERP system som består af mange ben og eet af dem er regnskabsprogrammet Business Central også kaldet Navision eller NAV.

Benytter man i forvejen Dynamics er det oglagt også at benytte Business Central til sin webshop. Måske er webshop kommet på efterfølgende.

Når en faktura er oprettet og betalt i webshop skal den overføres til regnskabsprogrammet. Dette kan gøres via en REST APi som er et interface imellem Dynamics og webshop. Dette interface kan benyttes til at overføre faktura automatisk.

Derudover kan REST API også benyttes til at synkronisere varerlager frem og tilbage imellem ERP og webshop så begge systemer viser det korrekte antal altid.

Uanset som webshop platformen er Wordpress, Shopify, Magento eller anden platform så kan der implementes dette interface.

Business Central er det foretrukne valg til mellemstore og store virksomheder.

Opret en konto her til Business Central