INDEXED Webbureau

Hjemmeside med webshop system

Hjemmeside med webshop system

Få en hjemmeside med webshop, der kan sælge din virksomheds produkter og få koblet en betalingsløsning på, som kan tage Dankort og Visa.

Vælg den rigtige løsning

Udvalget af webshops er enormt, og det kan være svært at finde den rigtige løsning, der passer til netop dine behov og produkter. Vælger du et færdigt produkt, kan du hurtigt komme igang, men det kan også nogen gange være forvirrende, da standardløsninger indeholder tusindvis af features og den typiske webshop benytter kun en brøkdel. En webshop skal i dag have et responsivt design, som sikrer en funktionel hjemmeside på enheder af alle størrelser.

Betalingsløsning

En vigtig del af webshoppen er betalingsløsningen. Det er denne, som håndterer betalingen fra kunden og er også denne, som bestemmer hvilke korttyper, som du kan tage imod. Ikke alle løsninger modtager alle korttyper, så her skal du gøre dig nogle overvejelser om hvilke type kunde, somm du henvender dig til og hvilke kort, som de har. Har du f.eks. en international shop, er det ikke Nets, du skal have en indløsningsaftale med, men du skal i stedet kigge mod nogle at de større internationale indløsere. Henvender du dig derimod kun imod danske kunder, vil Nets som regel være løsningen.

Affiliate tracking på webshop

Hvis webshoppen skal vokse, kan det være nødvendigt med Affiliate Tracking. Det betyder, at du får partnere til at sende trafik ind på din webshop, og de får til gengæld et beløb af købet. Det kan være et fast beløb per ordre eller en procentsats af ordren. Det afhænger helt af dine produkter og din fremgangsmåde. Det kan være en rigtig god måde at vækste på og skabe omsætning. En god webshop skal derfor understøtte Affiliate Tracking.

Tilpas til eksisterende systmer

Hust at det ikke kun gælder webshoppens funktionalitet på hjemmesiden, men også om kan det kan fungere sammen med eksisterende systemer. Det skal være muligt at føre ordrer over i eksisterende økonomisystemer som f.eks. e-conomic, Dinero eller Navision. Denne integration skal helst automatiseres, så der ikke går medarbejdertimer med at flytte data frem og tilbage, og det reducerer derved antallet af mulige fejl. Husk at systemet skal arbejde for dig og ikke omvendt.

Den rigtige løsning

En standadiseret løsning skal kunne mange ting. Ofte er den bygget, så den kan alt og vil fungere på mange måder. Det kan nogle gange give problemer for dig, som ønsker en løsning, som fungerer med netop dig hjemmeside og virksomhed. Med en løsning tilpasset til din virksomhed og ikke omvendt, vil din virksomhed stå meget stærkere.

Skal du teste hvilke produkter, som konvertere bedst, eller teste hvilket flow, der er det meste optimale og ellers sælge produkter, som virksomheden har tænkt, skal du have kontrol og ejerskab over softwaren. De virksomheder, som ligger i front, er også dem, som tør bevæge sig udenfor standardløsninger og selv gå i front.

Hos Indexed kan vi netop hjælpe dig, hvis du vælger selv at tage kontrollen. Vi bygger specialiserede løsninger, som skiller sig ud i forhold til konkurrenterne. Vores produkter er af høj kvalitet, og vi har også stor erfaring med større løsninger hvad angår vedligeholdelse og drift.

Peter Sørensen

Optimerings eksperten

Peter Sørensen
Optimerings ekspert og pragmatisk programmør

Vi tager over der hvor mange giver op. Optimering kan være på serveren, i databasen, selve kodebasen eller levering af billeder, javascript og stylesheets.

Sådan får du hjælp til valg af webshop

Skal du have en ny hjemmeside med webshop, så kontakt Peter på 28 43 42 39 eller brug vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig.

100+
Projekter gennemført
til tiden
60+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført