INDEXED Webbureau

Super skarp hjemmeside programmør til rådighed

Super skarp hjemmeside programmør til rådighed

Når en hjemmeside skal bygges skal der ofte en programmør til. Hvis man skal sammenligne med "gør det selv" projekter så kan alle lave en hjemmeside via flere gratis platforme men resultatet bliver også derefter. Skal det gøres ordentligt kan det derfor godt betale sig at hyre en professionel programmer.

Få en dygtig programmør

For Indexed er hjemmesider en kunstart. Derfor ansætter vi og uddanner folk, som brænder for det, de laver. En dygtig programmør skal ikke kun lave hjemmesider, der virker godt men også kunne sætte sig ind i kundens tankegang og forretning. Uden forståelse for hvordan virksomheden fungerer, vil softwaren ofte ikke reagere som forventet. Vi lægger derfor vægt på, at programmøren har forretningsforståelse, og hvordan kunden ønsker, det skal fungere på hjemmesiden. Er du selv sådan én, så er vi altid på udkig efter en dygtig php programmør.

Kom foran med specialiseret software

En standard webshop er fin, hvis man sælger standardprodukter. Er din forretning derimod mere unik, er der også behov for unik software, som kan behandle virksomhedens produkter korrekt.

Sælger man f.eks. tryk på t-shirts, vil 95% af alle webshop løsninger komme til kort, da det ikke er funktionalitet, som de tilbyder. Det er her en programmør og specialiseret software kommer ind i billedet. Vi kan bygge en tilpasset shop fra bunden, som vil fungere helt efter virksomhedens principper og kun indeholde det, som der er behov for og ikke tusindvis af andre features, som standardløsninger ofte kommer med.

Kom foran

Når du skal skille sig ud fra mængden, skal du lave noget, der er anderledes og fungerer bedre end konkurrenternes. Med din egen løsning - lavet af vores dygtige programmøere - vil du have mulighed for at føre dine idéer ud i livet. Din hjemmeside vil skille sig ud fra mængden, og alene det kan ofte øge salget.

Ryk hurtigt før de andre

Når grundlaget under forretningen ændrer sig, kan det være svært at handle hurtigt, når man ikke har fuld kontrol over løsningen. Når du selv har fuld kontrol over softwaren og frit kan lave ændringen, kan virksomhedens online tilstedeværelse tilpasses hurtigt før konkurrenterne. Læs mere om hjemmesider priser. Her har vi de bedste hjemmeside programmører hos Indexed.

Udvikling og programmering i de større frameworks

Vi udvikler i de mest kendte og supporterede frameworks og cms systemer. Af den mest kendte er wordpress som har en kæmpe grupppe af udviklere der bygger plugins og temaer så man nemt kan komme igang med sin hjemmeside. Man behøves dog ikke være programmør for at lave en simpel side men skal man have udviklet sine egne plugins med custom funktionalitet skal der en udvikler til.

Peter Sørensen

Optimerings eksperten

Peter Sørensen
Optimerings ekspert og pragmatisk programmør

Vi tager over der hvor mange giver op. Optimering kan være på serveren, i databasen, selve kodebasen eller levering af billeder, javascript og stylesheets.

Sådan får du hjælp

Skal du have en ny hjemmeside så kontakt Peter på 28 43 42 39 eller brug vores kontakt form og så vender vi tilbage til dig.

100+
Projekter gennemført
til tiden
60+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført