PHP Programmør - Indexed.dk

Webudvikler til ny stilling

Kunne du tænke dig at blive en del af et team hvor der til dagligt arbejdes med varierende opgaver indenfor webudvikling så tag et kig på vores nye webudvikler stilling

Vi søger en webudvikler til fuldtidsstilling, som skal udbygge og vedligeholde løsninger for vore kunder i en udfordrende dagligdag.

Om Indexed ApS

Indexed er et webbureau, hvor vi lægger vægt på kvalitet frem for kvantitet. Vores opgaver består i at bygge og vedligeholde specialisede løsninger både på vores egen platform men også open source såsom WordPress.

Om dig

Du skal være PHP udvikler med flere års erfaring, og du skal kunne arbejde selvstændigt med opgaver. Det er en fordel, hvis du har erfaring med flere af de større PHP frameworks og CMS systemer såsom Symfony, Laravel og WordPress.

Din profil

Du har en bred erfaring med webløsninger. Du har indsigt i MySQL og måske andre databaser såsom ElasticSearch. Du kan varetage både kodningsopgaver i PHP og js men du kan også opsætte i frontend.

Du kommer måske fra et eksisterende webbureau men ønsker mere indflydelse på dit arbejde og frihed til at vælge den rette løsning og rette teknologier. Du ønsker måske mere kontakt og sparring med dem som du leverer løsningen til.

Hvis du nikker genkendende til flere punkter i denne liste vil du føle dig tilpas hos os.

  • Projektet skal ligge under versionskontrol som f.eks. git
  • Kodningsstandard via PSR er en selvfølge
  • Kodebasen testes ordentligt på en QA server, før det lægges på produktion
  • Vi undersøger altid, om der allerede findes en kodestump, som kan det, som vi skal bruge, før vi går igang
  • Du bruger den tid, der skal til, for at hver feature bliver løst med det samme og ikke senere

Vi tilbyder

Et udfordrende miljø, hvor der bliver stillet krav, men hvor du også kan lære os en ting eller to. Vi har kontor i centrum af Hadsten på den gamle Banegård, så der er rigtig gode togforbindelser både til Randers, Viborg, Skanderborg og Århus C, og ellers ligger vi 5 min. kørsel fra E45. Vi har frokostordning og spiser sammen med fællesskabet på Banegaarden, hvor der sidder flere virksomheder, som vi netværker med.

Løn efter kvalifikationer.

Hvis du syntes, at dette lyder interessant så skriv en ansøgning, som fortæller lidt om dig, og hvad du har lavet de seneste år. Send gerne links til projekter, som du har lavet, er i gang med eller hvis du har deltaget i open source projekter. Links til github profiler modtages også.

Send din ansøgning til Peter Sørensen peter@indexed.dk. Du er også velkommen til at ringe til Peter og tage en uformel snak på 28 43 42 39.

Der er naturligvis fuld diskretion, hvis du sidder i eksisterende stilling. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi har det rigtige match så send din ansøgning hurtigst muligt, da vi gerne vil høre fra dig.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.