INDEXED Webbureau

Danske Macromedia bruger grupppe

Siden er dannet for at samle de programmører som arbejde med macromedias værktøjer og programmering sprog. Flash har været et aktiv sprog i mere end 20 år fra 1996 og er den dag idag stadig en stor del af internettet selvom det er på tilbage gang. Brugergruppen samler dem som stadig er tilbage.

Actionscript fra Adobe er et object orienteret programmerings sprog oprindeligt udviklet af Macromedia inc. herefter Adobe. Dette bruger til at bygge flash som kan embeddes på hjemmesider og bruges ofte til animationer som man ikke nemt kan lave med almindelig html, css og js. Efter introduktionen til html5 er flash dog blevet en gammel kending som er sat på bænken. Da Apple stoppede med at understøtte flash i deres enheder gik det stærkt ned af bakke, med html5 som overtog det som flash var kendt for fik de dødsstødet.

Dem der stadig udvikler i macromedias sprog er en lille gruppe af hardcore programmøre om dem skal der være plads til!

Forummet er desværre lukket men vi prøver at finde de bruger lister der er tilbage. Det største forum er adobe flash forum hvor man altid kan få hjælp af det dedikerede community. Et andet godt sted er helt klar action script forum som stadig er rigtig meget aktivt med deres grupper.

Vi er igang med at oprette en mailing liste så indtil henviser vi til de 2 forums hos macromedia og actions script hvis du har brug for hjælp til flash.

To gamle kendinge er stadig flash player som stadig er den helt klart mest udbredte film afspiller. Selvom html5 tager over er flash versionen stadig ret populær og youtube er da også gået væk fra flash afspilleren til fordel for html5 hvis din browser understøtter det. Benytter man en iOS enhed som ikke har flash installeret er man dog dårligt stillet da man ikke kan afspille mange af de film som stadig kræver flash. Endnu en grund til at macromedias flash og actionscript er på vej ud i kulden og den danske bruger gruppe er formindsket betragteligt.

Bliv en del af community

Skal du have en et CMS system eller en webshop til en god pris så kontakt Peter på 28 43 42 39 eller brug vores kontakt form og så vender vi tilbage til dig.

Vi kan også hjælpe med andre ting

Programmør

Peter Sørensen
Peter Sørensen
Pragmatisk programmør

Vi bygger CMS løsninger som vi selv kan være stolt af. Der er ikke noget der hedder hurtige løsninger. Som kunden kan du føle dig tryk ved at overlade løsningen til os.
100+
Projekter gennemført
til tiden
60+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført