Medarbejdere

Mød nørderne bag Indexed ApS som til dagligt hjælper vores kunder.
Vi holder til i den gamle Banegaard i Hadsten.

Kom forbi til en kop kaffe hvis du er i nærheden

Peter Sørensen

Ejer

Peter er ekspert på det tekniske område når det gælder digitialisering af virksomhedens forretning. Peter er stifter af Indexed ApS som har fokus på at hjælpe virksomheder med deres hjemmesider og flytning af deres processer til en online digital platform. Med 18 års erfaring indenfor webudvikling og serverdrift kan man som regel altid få hans input guldkorn på en given problemstilling.

Palle (PHP) Houtved

Udvikler

Palle er dedikeret Symfony fan samt top notch backend udvikler og har mange års erfaring med programmering. Når han ikke lige er at finde ved tasterne så kan han lokaliseres ude på de små landeveje på jernhesten. Når de fleste taber pusten kan man regne med at Palle stadig klør på.

Kristian Svalgaard

Udvikler

Kristian er udvikler, men er også en selvkørende virksomhed i virksomheden. Kommer han på een af dine opgaver bliver du trygt ført igennem projektet fra start til slut. Kristian er også meget kvalitetsbevist og intet bliver overladt til tilfældighederne.

Morten Bak

Udvikler og Wordpress specialist

Morten er blæksprutte og wordpress specialist. Når det kommer til rådføring og udvikling på Wordpress platformen så er Morten altid klar med gode råd og sparring. Morten sidder også med vores Laravel og Symfony sites og er den eneste som ikke er farveblind når det kommer til design.

100+
Projekter gennemført
til tiden
60+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført