INDEXED Webbureau

E-handelsfonden & E-mærket

For 5 år siden var ehandel stadig nogenlunde nyt for danskerne. Det blev mere og mere populært, men folk var stadig usikre og skeptiske over for webshoppens troværdig. Nogle blev snydt, fik forkerte vare og stjålet kortoplysninger. I dag er sikkerheden meget større, så de problemer har vi ikke mange af i dag.

E-handelsfonden blev derfor stiftet for at støtte forbrugerne i deres jagt på produkter online. Det var, og er i dag også, et troværdighedsstempel for e-handels forretninger. E-handelsfonden har formået at skabe et mærke – e-mærket – som danskerne kender og stoler på.

For nogle år siden var dette mærke en must at have som webshop ejer, ellers gik man glip af de skeptiske købere, der endnu ikke troede på nettet. I dag er det ikke sådan. Efter den dårlige omtale af trustpilot er man faktisk blevet skeptisk overfor mærkere, mere end man er skeptisk over for butikkerne.

Sådan får du hjælp

Skal du have en ny hjemmeside så kontakt Peter på 28 43 42 39 eller brug vores kontakt form og så vender vi tilbage til dig.

100+
Projekter gennemført
til tiden
60+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført