INDEXED Webbureau

Google shopping

Du kan med Google nye produkt ”Google shopping” vise dine produkter og deres priser direkte når en person har Googlet. Det er sten hård push markedsføring, og virker kun ved nogle produkter.

Produkter som har en kort beslutningsproces vil være ideelle at indsætte i Google shopping. Med det blinkfang du får, når en Googler ser dig sekundet efter han har klikket ’Søg’ opnår du en konkurrencemæssig fordel.

Brug pæne billeder. Sæt gerne produkterne ned. Det gør ingenting hvis din dækningsgrad falder. Du kan altid sende nyhedsbreve til dem. Tænk på livstidsværdien af ham som Google ”netværkskabel”. Køber han måske andet inden for 2-3 mdr.?

Du bør finde en ekspert i Adwords til opsætning af Google shopping-kampagnen. De koster alt fra 600 – 1500 kr. i timen, og er(ofte) det værd. Vær opmærksom på at vælg et bureau med stor erfaring og som kan fremvise cases og referencer. Start i dag og tjen penge i morgen.

Sådan får du hjælp

Skal du have en ny hjemmeside så kontakt Peter på 28 43 42 39 eller brug vores kontakt form og så vender vi tilbage til dig.

100+
Projekter gennemført
til tiden
60+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført