INDEXED Webbureau

SEO

SEO, også kaldet for søgemaskineoptimering, er når man optimerer hjemmesider med øje for at komme højere op i Google’s resultater, hvor man her får mulighed for flere besøgende, ganske gratis.

Ved SEO kommunikerer man både til Google og kunden, hvilket i nogle tilfælde er et problem. Det gør ordene kringlet og knap så direkte når man skriver med øje for at komme op i Google. Du bør virkelig vurderer om du vil bruge Google som en salgskanal, da hvis en kunde fra Facebook, lander på en side, som egentlig er tiltænkt Google-besøgende, så vil du ikke have samme konvertering, som hvis du havde en side udelukkende til Facebook-besøgende.

Hvis du bruger en underside både til Google-besøgende og Facebook besøgende så udnytter du ikke dit fulde potentiale. Når dine underside kun henvender sig til én kanal bliver alt bedre: din konvertering, kommunikation og salg vil gå op i en højere enhed og du vil kunne mærke dette på bundlinjen.

SEO er derfor en super salgskanal når man har en underside, der kun kommunikerer til Google-besøgende, men hvis man bruger samme til Facebook annoncering også, så har man et problem.

Sådan får du hjælp

Skal du have en ny hjemmeside så kontakt Peter på 28 43 42 39 eller brug vores kontakt form og så vender vi tilbage til dig.

100+
Projekter gennemført
til tiden
60+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført