INDEXED Webbureau

Webhotel / Hosting

Forestil dig en fuldkommen digital verden, som du ikke har adgang til, men blot kan se ind i. Den er fyldt med servers, som er en slags veje, hvor du med din hjemmeside lejer et hus på. Din hjemmeside har brug for en server, ellers vil den ikke kunne vises for omverdenen. Nogle veje(servers) er bedre og dyrere end andre. De helt store webshops har deres egen vej, for at sikre oppetiden er i top.

Vælg et webhotel med:

  1. Support – Meebox er her værd at nævne, som virkelig har fokuseret på at have et godt support team. Unoeuro er ved at komme efter dem og yder altid en super service, også om søndagen.
  2. Se trustpilot – Hvis folk er utilfredse ytre sig, specielt i online-verdenen og derfor også trustpilot, hvor du bør undersøge din måske kommende leverandør.
  3. 1-click-installation – Hvis du er nybegynden indenfor webshop verdenen og vil spare de steder du nu kan, så bør du vælge et webhotel med 1-click-installation, som giver dig adgang til at installere wordpress, med ét klik!
  4. Høj oppetid – Ikke alle kan eller tør skrive 100% oppetid, men bruger 99,99% oppetiden. Du bør vælge dem med bedst oppetid.

Sådan får du hjælp

Skal du have en ny hjemmeside så kontakt Peter på 28 43 42 39 eller brug vores kontakt form og så vender vi tilbage til dig.

100+
Projekter gennemført
til tiden
60+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført