INDEXED Webbureau

Hvad vi kan gøre for dig

Hastighedsoptimering af website

Hastigheds optimering

Ét af vores kerneprodukter er at hastighedsoptimere på eksisterende websites. Brugerne i dag er erfarne surfere, som ikke gider langsomme sider og ofte lukker dem ned, før de når at indlæse helt. Virker dine dyre Adwords kampagner ikke og har i en høj afvisningsprocent, kan det ofte være, at landingssiden er langsom at vise. Dette kan skyldes mange faktorer, og disse kan løses, så din side igen er super hurtig. En responsiv hjemmeside kan, hvis optimeret, øge hastigheden ved kun at loade de rigtige elementer. Det kan derfor betale sig at lave responsive billeder , som giver rigtig meget værdi og reducerer mængden af data en mobil skal hente.

Udover at optimere på Adwords kampagner er en god hastighed også en afgørende faktor, når det kommer til søgegiganten Google, som favorisere sider, som kører hurtigt. Google ønsker kun at vise det bedste indhold og give den bedste oplevelse for deres brugere, så de forsat er kunder. Her er hastigheden igen en stor faktor, når det gælder om at stige i søgemaskineresultaterne. De optimeringer, som vi laver, gælder for hele dit site og vil give en positiv indflydelse i løbet af kort tid.

Programmering

Programmering

Skal tingene laves, som du ønsker det, skal der programmering til. Heldigvis har vi 15 års erfaring indenfor dette område og behersker adskillige programmeringssprog, som kan være med til at løse jeres behov. Webudvikling er en bred betegnelse, som kan dække alt fra opsætning af server, udvikling af special software til ny hjemmeside og opsætning af f.eks. HTML. Heldigvis kan vi være med hele vejen.

Med erfaring indenfor specialløsninger af webshops, implementering af betalingsløsninger og intranets til større virksomheder, så er vi din software udvikler og kan påtage os en meget bred vifte af programmeringsopgaver.

Byg en webshop

webshop Vi har bygget webshops siden tidernes morgen. Teknikken har ændret sig, men brugerfladen er den samme. I dag kan vi tilbyde flere færdige platforme som f.eks. Wordpress Woocommerce eller Magento. Ønskes en specialbygget løsning, som er tilpasset netop dit behov, er det også noget, som vi har stor erfaring med.

Abonnoments baserede løsninger

Vi har efterhånden mange løsninger bag os baseret på abonnomentløsninger og kender de faldgruber, der kan være. Vi har erfaring med flere betalingsløsninger, som understøtter abonnomentsbetalinger og kan finde den rette udbyder ud fra dit behov og budget.

Backend- og intranet systemer

Én ting er at få din virksomhed facade op på nettet - noget andet er at få medarbejderne på. Vi tilbyder at bygge tilpassede intranets, som er optimeret til netop din forrentning, og som vil spare tid. På sigt er der mange resourcer at spare, når medarbejderne får værktøjer, som er tilpassede behovet og får gjort netop det, som de har brug for.

Kom til tops i søgeresultaterne

Vigtigheden af at strukturere siden korrekt kan ikke understreges nok. Gode placeringer kan opnåes med den rette sidestruktur, simple optimeringer af indhold og fokus på de rette keywords. Vi er ikke et SEO firma, men vi kan alligvel rådgive dig om den rette struktur og være med i beslutningsprocessen. Skal du bruge en ekspert i SEO, kender vi også sådan én.

Design og layout af website

Vi benytter gerne færdig layouts bygget af professionelle designere, der har erfaring med UX (brugerflade design). Har du behov, der ikke dækkes at disse løsninger, så sammenarbejder vi med freelance designere, som hjælper os med at bygge din profil op. Det gælder både website logo men også visitkort osv.

Vedligeholdelse og overvågning

Når websitet er bygget starter vedligeholdelsesprocessen og overvågning. Vi hjælper med den fortsatte vedligeholdelse og de ændringer, som du ønsker, efterhånden som dit behov ændrer sig. Oppetiden på et website er kritisk, og det kan være dyrt med nedetid. Når uheldet er ude, vil vi være de første på stedet og få din online forretning op at køre igen.

Implementering af betalinggateways

Vi har håndteret en del implementeringer af betalingsløsninger bla. fra Stripe, ePay, DanDomain, QuickPay, CCBill, Paypal, Adyen og Dibs. Er dit ikke på listen, er det ikke noget problem. Vi implementere gerne nye.

Vi tager hånd om din betalingsløsning og også driften, når din hjemmeside er gået i luften.

Opsamling af e-mails til nyhedsbreve

Nyhedsbreve er en essentiel del af en virksomhed, som ønsker at holde på sine loyale brugere med nyheder og tilbud. Det kan også bruges til at opsamle nye brugere, som senere hen kan blive nye kunder i butikken. Vi kan opsætte opsamling til f.eks. Mailchimp , som er en ekstern service til håndtering og den anbefalede måde at håndtere nyhedsbreve på.

Opsætning af blog

Vi tilbyder opsætning af din blog både til private og virksomheder. Vi kan anbefale platformen Wordpress, som har en lang historik og stor base af brugere. Dette sikrer en stabil udvikling fremadrettet med nye features og sikkerhedsopdateringer.

100+
Projekter gennemført
til tiden
60+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført