INDEXED Webbureau

Economic integration og api løsninger

Har du en webshop eller anden e-commerce hjemmeside eller app kan det være et stort arbejde at holde alle systemer synkroniserede samt at få oprettet data alle steder. Har du allerede valgt E-conomic som dit økonomisystem kan der derfor være en meget stor og tidsbesvarende fordel i at automatisere mange arbejdsopgaver.

Integration med E-conomic fra webshop

Hvis din forretning er bygget over en webshop vil der være store fordel at hente hvis ordre systemet er synkroniseret med E-conomic. Arbejdsflowet vil typisk være sådan at ordre og faktura fra webshop automatisk lægges over i E-conomic så de kan bogføres.

Dette kan opnåes via en API imellem jeres webshop til E-conomic. For at opnå denne sammenkobling bygger man et plugin eller lign. til jeres webshop platform som herefter vil sende alle de nødvendige data over helt automatisk. Faktisk så kan denne integration gå begge veje og der kan derfor laves mange fantastiske ting imellem de 2 systemet. En API som f.eks. soap eller rest er forbindelses leddet imellem to hjemmesider som ønsker at udveksle data. En API er typisk låst på en bruger via brugernavn og kodeord så man kun kan tilgå de data man har rettigheder til.

Indexed kan være jeres integrations Leverandør

Vi har lavet adskellige integration til E-conomic fra flere platforme hvor faktura synkroniseres frem og tilbage til e-commerce websites og har resulteret i rigtig store besparelser for virksomheder. Kontakt for at høre hvordan vi netop kan hjælpe jer med jeres system.

Om E-conomic

E-conomic er et regnskabsprogram hvor der kan oprettes tilbud, ordre og faktura på få minutter. Der kan scannes bilag direkte ind regnskabet samt gives adgang til din revisor så de kan stå for resten. E-conomic er dansk og særligt udviklet til at optimere arbejdsdagen for små og mellemstore virksomheder i alle brancher. Du kan oprette og prøve en version som er gratis i starten. Regnskabsprogrammet kan desuden udvides yderligere med tillægsmoduler som øger funktionaliteten.

Opret konto hos E-conomic og kontakt os efterfølgende

Peter Sørensen

Integrationer

Peter Sørensen
Programmør og ekspert indenfor integrationer

Optimering af arbejdsflows og automatisering er et vigtigt punkt når man bygger et nyt system. Mange elementer kan nemlig automatiseres og spare virksomhedens resourser.

Sådan får du hjælp

Skal du have en ny hjemmeside så kontakt Peter på 28 43 42 39 eller brug vores kontakt form og så vender vi tilbage til dig.

100+
Projekter gennemført
til tiden
60+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført