INDEXED Webbureau

Integration med Pakkelabels.dk

Integration med Pakkelabels.dk

Skal du sende pakker afsted fra din webshop kan det være et større arbejde at holde styr på det hele, men med Pakkelabels.dk kan det faktisk gøres ret nemt. Du kan nemlig vælge at udbygge din webshop med plugins eller implementere din egen integration.

Integration med Pakkelabels til Woocommerce på Wordpress

Har du en Woocommerce webshop så kan du benytte den eksisterende integration til pakkelabels via plugin. Når plugin er installeret og konfigureret er du hurtigt igang. Dette er noget vi gør for dig når du bestiller en webshop eller du kan booke os til at sætte det op på en eksisterende løsning.

Egen integration til pakkelabels

Når man sidder på et system som enten ikke har et plugin økosystem eller man har sin egen kodebase så kan det være nødvendigt at lave sin egen integration til Pakkelabels. Indexed tilbyder som kode partner at bygge denne integration direkte til Pakkelabels via deres API som tillader at vi kan hente alle leveringsformer, finde den billigste pris og vise denne mulighed over for systemet kunder eller for den fragt ansvarlige. Herefter vil det være nemt at automatisere dette flow og eksempelvis hente 200 labels af gangen når man skal sende ens pakke afsted til mange modtagere.

Opret konto og læs mere på pakkelabels egen hjemmeside

Peter Sørensen

Integrationer

Peter Sørensen
Programmør og ekspert indenfor integrationer

Optimering af arbejdsflows og automatisering er et vigtigt punkt når man bygger et nyt system. Mange elementer kan nemlig automatiseres og spare virksomhedens resourser.

Få et gratis bud på din opgave

Skal du have en ny hjemmeside med webshop, så kontakt Peter på 28 43 42 39 eller brug vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig.

Læs mere om:

Sikre din wordpress imod hackere

Når hjemmesiden er online er den et mål for hackere. Du skal holde din side opdateret

Dansk udviklings team

Undgå at gå efter den billigst udenlanske leverandør som kan blive dyr i sidste ende

100+
Projekter gennemført
til tiden
60+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført