INDEXED Webbureau

Webkonsulent til hjemmeside

Webkonsulent til hjemmeside

Hvad en webkonsulent kan og gør

Udvikling af hjemmesider er den primære opgave for en webkonsulent. Det kan være opbygning af en helt ny hjemmeside som f.eks. et visitkort til en mindre virksomhed eller en webshop til salg af produkter. Andre opgaver som en webkonsulent kan varetage er rådgivning omkring seo, markedsføring og andre ting man ellers skal have styr på når man skal have sin forretning online.

Vedligeholdese af hjemmesider er et vigtigt område som mange glemmer har de først har fået bygget deres side. Løbende opdatering af software er vigtigt for at undgå at blive hacket eller at siden pludselig går ned. Gamle hjemmesider som ikke har været opdateret i lang tid er et godt mål for hackere som vil udnytte siden til et andet formål end den var tiltænkt. Hvis du har en wordpress hjemmeside bør du derfor holde den løbende opdateret.

Webudvikling af hjemmeside kan godt være en større opgave for den utrænede da der er mange ting man skal tage stilling til. F.eks.:

  • Valg af kodesprog
  • Valg af framework
  • Opremsning af features, hvad skal siden levere
  • Styr på sikkerheden
  • Vedligeholdelse
  • Oprettelse af Google Analytics på siden
  • Social medier, hvad gør man?
  • Hastihedsoptimering så siden ikke er langsom for brugerne
  • Mobil venlig side så alle kan bruge den
  • Advancerede funktionalitet som kræver programmering af en web udvikler

Listen kan hurtigt blive lang. Heldigvis er der hjælp at hente hos en web konsulent som netop tager hånd om hele denne process og fører dig trykt i mål. En webkonsulent vil rådgive dig og hjælpe med at tage de svære beslutninger.

Når sammenarbejdet starter

Når vi starter sammenarbejdet med en ny kunde tager vi først en indledende dialog omkring hvad kunden ønsker siden skal kunne. Herefter går vi igang med analysen hvor vi finder ud af hvilken platform som passer bedst til kunden.

Vi bliver enige om features, design, tidsplan og nedfælder disse i en kontrakt som underskrives af begge partner. På den måde kan vi forventningsafstemme og begge partner ved hvad der skal laves og hvad der er aftalt.

Herefter går webudvikleren igang med opgaven og udvikler denne efter vores egen interne retlingslinier for hvad f.eks. en hjemmside skal kunne, hvor hurtig den skal være. Når projektet nærmer sig afslutning har vi en tjekliste som løbende opdateres som vi gennemgår og derved kvalitetssikre projektet. Med 15 års erfaring har vi efterhånden en god liste som også er opdateres efter nutidens trends og udvikling.

Når hjemmesiden er online

Ja jobbet stopper sjældent når websiden er oppe at køre. Her kan webkonsulenten fortsætte med at vedligeholde siden og holde den opdateret med de nyeste version af softwaren samt at foretage backups af vigtige data. Hvis man ikke selv har tid kan konsulenten også holde siden opdateret med nyt indhold osv.

Om web konsulenten Peter Sørensen

Peter Sørensen

Optimerings eksperten

Peter Sørensen
Optimerings ekspert og pragmatisk programmør

Vi tager over der hvor mange giver op. Optimering kan være på serveren, i databasen, selve kodebasen eller levering af billeder, javascript og stylesheets.

Få et gratis bud på din opgave

Skal du have en ny hjemmeside med webshop, så kontakt Peter på 28 43 42 39 eller brug vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig.

Læs mere om:

Sikre din wordpress imod hackere

Når hjemmesiden er online er den et mål for hackere. Du skal holde din side opdateret

Dansk udviklings team

Undgå at gå efter den billigst udenlanske leverandør som kan blive dyr i sidste ende