INDEXED Webbureau

Danmarks bedste webshop til at styrke din forretning

Danskernes og søgemaskinernes foretrukne webshop, når det kommer til hastighed og brugervenlighed

Nem webshop som alle kan bruge

Du skal ikke være programmør for at bruges vores webshop. Alle kan bruge den. Det skal være nemt at oprette dine produkter og løbende redigere dem uden, at du farer vild i store systemer og endeløse indstillinger.
En webshop fra Indexed er forud-konfigureret med de instillinger, som er optimale for din forretning online.

Udvid med nye moduler

En webshop kommer med en grundlæggende funktionalitet til oprettelse af produkter, kategorier og andet, som er nødvendigt for at bygge en basisversion op. Herefter man kan opsætte moduler for at tilpasse med nødvendig funktionalitet. Dette kan f.eks. være integration til Trustpilot eller automatisk synkronisering til E-conomic eller Dinero. Findes modulet, som du ønsker, ikke, bygger vi det.

Nem og hurtig opstart

Vi har igennem tiden opbygget en masse erfaring, som vi gerne deler ud af, og som du frit har adgang til, når du skal igang med din webshop. Disse artikler kan du finde på vores bog om opstart af webshop. Her lægger vi løbende nye afsnit ind og opdaterer med ny viden og måder at gøre tingene på. Du kan starte med webshop ordbogen for at få en god start.

En webshop for søgemaskiner

Typisk er en webshop optimeret mod brugerne, men Indexed webshop er i høj grad også optimeret imod søgemaskiner og andre indekseringstjenster, som crawler nettet for struktureret indhold. At få listet sine produkter på søgemaskiner og andre steder - såsom Pinterest - er altafgørende for langvarig succes.

Opret webshop Kom igang med din webshop i dag       Ring på +45 28 43 42 39
100+
Projekter gennemført
til tiden
50+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført