INDEXED Webbureau

Wordpress

Wordpress

Wordpress er oprindeligt en platform udviklet til bloggere, som på nettet beretter deres historier, men Wordpress er i dag langt mere. Det er udviklet til at være et "lille" CMS (Content Management System) til at håndtere websites i alle afskygninger. Det er meget populært blandt bloggere men også til en gruppe, der ikke har brug for de dyre og tunge systemer. Det ligger i dag på 24% af alle hjemmesider (kilde)

Wordpress plugins

Opnå meget med lidt via plugins.
Igennem Wordpress' lange levetid er der bygget tusindvis af plugins. Vi benytter de bedste, som aktivt udvikles, og som er sikre. Det, som plugins ikke kan levere, bygger vi selv. Der findes plugins fra de helt små, som hjælper med at indsætte Google Analytics, til de store shop plugins som Woocommerce, som er næsten ligeså store som Wordpress selv.

Af andre plugins kan nævnes Contact Form 7, som har rundet 1 million downloads, og er det mest benyttede kontaktformular plugin. Men listen er lang over populære plugins. Af andre plugins bør nævnes Yoast SEO plugin, w3 total cache til hastighedsoptimering og ikke mindst JetPack, som optimerer din Wordpress installation.

Wordpress themes

Dynamik og hurtig temaskift
Et af de ting, som vi nyder ved Wordpress, er den support, som deres tema setup har. Find gratis temaer på nettet eller køb et tena for 50-150kr. Skift det gamle ud med et nyt og mobilvenligt tema. Professionelle temaer kan også have web buildere indbygget, som hjæler med at opsætte pænt indhold.

Wordpress service aftale

Vi tilbyder vores kunder en service aftale på Wordpress hvor vi udfører alt det daglige service arbejde. Vi opdatere Wordpress, plugins og themes på ugentligt basis og sørger for at siden hele tiden er oppe at kører. Derudover tager vi dagligt backup af databasen og alle filer. Sker det at uheldet er ude så gendanner vi siden som en del af aftalen. Via vores kontinuerlige overvågning sikre vi at siden er oppe samt at response tider hele tiden er lav.
Læs mere om vores Wordpress service aftale og bestil på samme side.

Dansk Wordpress Bureau

Selvom CMS systemet i dag er internationalt, så er vi 100% danske, og vi er en del af Wordpress Danmark (WP DK). Vi bidrager med udvikling af Open Source plugins, som andre frit kan benytte. For Wordpress' fortsatte succes kræver det, at deres community fortsat vokser og vedligeholder systemet, som i dag benyttes af millioner af hjemmesider på internettet.

Derfor udvikler og yder vi support på den populærer platform.

Sådan får du hjælp

Skal du have en ny hjemmeside så kontakt Peter på 28 43 42 39 eller brug vores kontakt form og så vender vi tilbage til dig.