INDEXED Webbureau

Wordpress webudvikling

Wordpress er tit omtalt som svensknøglen i værktøjskassen.

Wordpress er oprindeligt en platform udviklet til bloggere, som på nettet beretter deres historier, men Wordpress er i dag langt mere. Det er udviklet til at være et "lille" CMS (Content Management System) til at håndtere websites i alle afskygninger. Det er meget populært blandt bloggere men også til en gruppe, der ikke har brug for de dyre og tunge systemer. Det ligger i dag på 24% af alle hjemmesider (kilde)

Udvikling af Wordpress plugins

Plugins til cms systemet Wordpress er færdige moduler der kan lægges ind med færdig funktionalitet som f.eks. kontaktformular.

Der findes til wordpress et hav af plugins men hvis eksisterende ikke løser det behov som vi har udvikles nye plugins. Der er derfor ikke nogen begrænsning for hvad en wordpress hjemmeside kan. Du kan roligt kontakte for at høre om vi kan løse netop dit behov for funktionalitet på Wordpress.

Nyt og gennemført tema til Wordpress

Temaer gør det nemmere at udskifte hele designet uden at lave ny side.

Ligesom plugins findes der mange temaer til Wordpress. De spænder fra helt simple temaer til de større multi-purpose som både indeholder templates til BBPress og WooCommerce. Store temaer kan også være tunge temaer og vil typisk kræve en efterfølgende hastighedsoptimering. At bygge et nyt tema fra bunden kan ofte være en god ide og spare timer i sidste ende. Din hjemmeside vil derfor være på forkant af udviklingen.

For mange kunder har vi optimeret deres side og boostet deres ranking i søgemaskiner.

Hastighedsoptimering af wordpress

Wordpress på steroider

På trods af mangfoldigheden på Wordpress så eksisterer der også en behov for at hastighedsoptimere hjemmesiden på denne populærer platform. Når mange plugins opsættes så falder hastigheden sammentidigt og behovet stigere for at optimere. Med Googles stigende ønske om hurtigere sider samt at det nu er en ranking faktor så kommmer man ikke uden om dette. En lynhurtig side giver lavere bounce rate, højere konverteringsrater samt flere besøgende fra de organiske resultater.

Det er derfor et vigtigt punkt på alle hjemmesider der har Wordpress som backend.

Vedligeholdelse og sikkerhedsopdateringer

Vi tilbyder vores kunder en service aftale på Wordpress hvor vi udfører alt det daglige service arbejde. Vi opdatere Wordpress, plugins og themes på ugentligt basis og sørger for at siden hele tiden er oppe at kører. Derudover tager vi dagligt backup af databasen og alle filer. Sker det at uheldet er ude så gendanner vi siden som en del af aftalen. Via vores kontinuerlige overvågning sikre vi at siden er oppe samt at response tider hele tiden er lav.
Læs mere om sikkerhedsopdateringer og backup til wordpress og bestil på samme side.

Både nye og eksisterende kunder kan benytte sig at denne service

Webshop på Wordpress med Woocommmerce

En meget populær kombination er Wordpress med Woocommerce som er en løsning til webshop ejere. Via mange plugins til Wordpress og Woocommerce kan man nemt komme igang med sin webshop og få den opsat lige præcist efter ens forretnings behov.

Woocommerce kan nemt håndterer tusindvis af produkter og understøtter via plugins de fleste betalingsgateways såsom Quickpay, ePay, DIBS og Stripe.

Et andet populært valg er Pakkelabels til Woocommerce som installeres på mange webshops idag og gør det rigtigt nemt at komme igang med udsendelse af pakkke fra ens webshop. Pakkelabels undestøtter de største leverandører som Postnord og GLS. Indexed er sammenarbejdspartner med Pakkelabels.

Teknisk SEO

Det er rigtig rigtig vigtigt at siden opsættes korrekt så i får mest udbytte af jeres nye hjemmeside. Vi udfører teknisk SEO på jeres side så Google og andre søgemaskiner har nemt ved at indexsere jeres side. Siderne får den rette struktur så Google kommer oftere forbi og crawler siderne. Derudover forstår vi goså vigtigheden at de rette h1 headings samt title og meta beskrivelser.

Hastigheden er også afgørende for SEO delen så vi sørger for at siden kører optimalt på både mobil og desktop visning.

Dansk Wordpress Bureau

Vi snakker dansk alle sammen

Selvom CMS systemet i dag er internationalt, så er vi 100% danske, og vi er en del af Wordpress Danmark (WP DK). Vi bidrager med udvikling af Open Source plugins, som andre frit kan benytte. For Wordpress' fortsatte succes kræver det, at deres community fortsat vokser og vedligeholder systemet, som i dag benyttes af millioner af hjemmesider på internettet.

Ring til os idag - du er meget velkommen

100+
Projekter gennemført
til tiden
60+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført