INDEXED Webbureau

Wordpress Serviceaftale

Sikre din side med vores Wordpress Serviceaftale hvor vi foretager backup, vedligeholdelse og overvågning

Hvad vi gør for dig

Når din side er online stopper arbejdet desværre ikke der. Wordpress skal vedligeholdes med opdateringer af selve Wordpress cms system samt plugins og themes. Når en platform er populær er den også en mål for hackere som vil udnytte siden til andre formål end det som den er tiltænkt.

Udover at holde din side sikker er opdateringer også nødvendige for at du har de nyeste plugin features og at du ikke en dag står med en side som ikke har været opdateret i over 2 år og som er dyr at udbygge fordi softwaren er for gammel. P.g.a. internettes rivende udvikling kan man stå med en forældet side på blot 2 år eller kortere.

Dette er inkluderet i aftalen

  • Daglig backup af din database og dine filer
  • Ugentlig opdatering af Wordpress, plugins og themes
  • Overvågning af din side hvert 5. min. med alarmering til os
  • Rapporter på oppetid og svartider for din side
  • Fri gendannelse af backup hvis uheldet alligevel er ude eller du bliver hacket
  • Installation og opsætning af plugins til at forbedre sikkerheden
  • Fejlrettelse af plugin opdatering hvis det kan gøres indenfor 1 time
Sikre din hjemmeside Opret en service aftale nu før din side bliver hacket
Ring på +45 28 43 42 39

Detaljeret beskrivelse

Backup

Det er vigtigt med backup men også vigtigt med en historik af backups. Vi tager dagligt backup af din side om natten så i værste fald mister mindst muligt. Denne backup gemmer vi i 30 dage.

Opdatering af Wordpress, plugins og themes

Opdateringer kommer løbende og vi har fundet det bedste interval til at opdatere på ugentligt basis. Alle opdateringer foretages manuelt af os så vi sikre at siden fortsat kører efter opdatering.

Overvågning af siden

Hosting udbyder kan få problemer eller din side kan blive hacket. Med overvågning og oppetids statistikker kan vi fortæller dig hvis din side er gået ned og afhjælpe problemet. Vi gemmer statistikker så du kan få en rapport over både oppetid og responstid.

Gendannelse af backup

Hvis siden pludselig fejler efter en opdatering eller siden bliver hacket så gendanner vi siden uden beregning. Er siden hacket og i ikke ønsker at gendanne fra backup så giver vi et tilbud på hvad det vil koste at få renset siden 100%.

Opsætning af sikkerhedsplugin

For at sikre siden bedre installere og opsætter vi et af markeds bedste sikkerheds plugins til Wordpress. Dette gør at siden bliver mindre sårbar og giver mulighed for at scanne siden for hacks. Hvis siden ikke sikre kan din hosting udbyder nemlig deaktivere din konto af sikkerheds grunde og først genåbne når du har renset siden.

Fejlrettelse

Hvis et plugin fejler efter opdatering undersøger vi om det kan udbedres. Kan vi rette det indenfor 1 time er inkluderet i aftalen og ellers kontakter vi dig for at tage næste skridt sammen og vurdere hvad det vil tage at få udbedret ændringer i det nye plugin. Plugin udviklere opdatere løbende deres plugins med nye features og fejlrettelser men nogen gange kan det altså gå galt.

Sikre din hjemmeside Opret en service aftale nu før din side bliver hacket
Ring på +45 28 43 42 39
Hjemmeside

Peter udførte et professionelt stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris.

Peter er god til at svare på forespørgsler og holdt løbende god kontakt under projektet.  

seta.dk
5 / 5 Stjerner
Hjemmeside

Har arbejdet med Peter fra Indexed gennem lang tid og er super tilfreds med det udførte arbejde. Peter tænker ud af boksen og har altid mod på at kaste sig over selv de ting som kan virke umulige. Vil helt klart anbefale Indexed til andre.  

Marketers.dk
5 / 5 Stjerner
Hjemmeside

Jeg har brugt Indexed Webbureau til min hjemmeside, og jeg er meget tilfreds med arbejdet. Jeg sætter stor pris på, at de arbejder hurtigt og seriøst, og jeg har oplevet en hurtig tilbagemelding af mine forespørgsler. Jeg kan kun anbefale dette Webbureau til andre.  

nordsjaellandstvservice.dk
5 / 5 Stjerner
100+
Projekter gennemført
til tiden
60+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført