API udvikling og integration - Indexed.dk

API udvikling og integration

Et af vores kerneområder er at tilbyde værdiskabende løsninger. Det kunne blandt andet være automatisk bogføring af webordrer. Som instrument til at udføre dette kommer API udvikling og integration ind i billedet.

Vi udvikler API løsninger der sparer dig for tid og penge

Med API og integration bliver det rigtig nørdet for os, og super nemt for dig.
Som et af vores kerneområder, er det her vi virkelig viser vores styrke og store know-how. Vi elsker at udvikle løsninger der sparer vores kunder for tidstunge og besværlige manuelle handlinger. Her på siden er der et par eksempler. Har du en specifik udfordring, bør du kontakte os og høre om det ikke er noget vi kan løse for dig.

Integration med E-conomic fra webshop

Hvis din forretning er bygget over en webshop vil der være store fordel at hente hvis ordre systemet er synkroniseret med E-conomic. Arbejdsflowet vil typisk være sådan at ordre og faktura fra webshop automatisk lægges over i E-conomic så de kan bogføres.

Dette kan opnåes via en API imellem jeres webshop til E-conomic. For at opnå denne sammenkobling bygger man et plugin eller lign. til jeres webshop platform som herefter vil sende alle de nødvendige data over helt automatisk. Faktisk så kan denne integration gå begge veje og der kan derfor laves mange fantastiske ting imellem de 2 systemet. En API som f.eks. soap eller rest er forbindelses leddet imellem to hjemmesider som ønsker at udveksle data. En API er typisk låst på en bruger via brugernavn og kodeord så man kun kan tilgå de data man har rettigheder til.

Læs mere om E-conomics integrations muligheder

Integration med Pakkelabels.dk

Skal du sende pakker afsted fra din webshop kan det være et større arbejde at holde styr på det hele, men med Pakkelabels.dk kan det faktisk gøres ret nemt. Du kan nemlig vælge at udbygge din webshop Integration med Pakkelabels til Woocommerce på WordPress med plugins eller implementere din egen integration.

Læs mere omkring integration med Shipmondo (pakkelabels.dk)

Fordele ved at benytte integrationer

  • Du sikrer at alt data bliver overført
  • Du sparer tid på tids-tunge manuelle handlinger

Eksempler på integrationer

  • Automatisk generering af pakkelabels fra webshop til fragtsystem
  • Automatisk bogføring af ordre på webshop i økonomisystem
  • Automatisk opdatering af lagerstatus fra lagersystem
  • Automatisk offentliggørelse af indlæg på sociale medier
  • Automatisk generering af PDF ud fra data

Skal du have automatiseret en handling?

Har du en specifik udfordring eller blot vil have automatiseret en specifik handling – så tøv ikke med at tage kontakt.
Vi tager giver gerne en kop kaffe til en uforpligtende snak.