E-conomics integration - Indexed.dk

E-conomics udvikling og integration

Udnyt API integrationen i e-conomics og automatiser dine flows fra din e-commerce side. Kopier og opret kunder og ordre i E-conomics

Om E-conomics

E-conomics er et populært og dansk udviklet økonomisystem som ligger i skyen.

Det er derfor meget nemt at komme igang og kræver blot at der oprettes en konto på deres hjemmeside og så er man igang efter en kort opsætning. Indexed kan hjælpe dig igang med opsætning hvis du ikke allerede har en konto og opsætter integrationen imellem dit webshop og økonomisystemet.

Der kræves Economics api modul aktiveret men det er gratis.

Derudover anbefaler vi deres bilag scanner til mobil men den snak kan vi tage når i er klar.

Integration med E-conomic fra Woocommerce

Med det rette setup kan du nemt komme igang med integration til E-conomics fra din Woocommerce hjemmeside som er en meget populær løsning blandt mange.

Overfør kunder og faktura automatisk så du slipper for meget at det manuelle arbejde og lad din bogholder eller revisor klarer resten så du kan koncentrer dig om din forretning.

Med en integration fra Indexed så kører det hele automatisk.

Integration med Prestashop

Benytter du dig af den populære webshop fra Prestashop er det ikke noget problem med integration. Via det gennemtestede E-conomics plugin fra Indexed så bliver ordre og kunder hele tiden synkroniseret til E-conomics.

Prestashop er een af de mest benyttede webshop systemer og kan nemt skaleres op med mange produkter.

Specialudvikling i andre systemer via API

Er i en større virksomhed som har jeres eget systemer eller har i blot behov som ikke dækkes af en standard løsninger så kan vi udvikle integrationer helt efter jeres ønsker.

 E-conomics har en bred API som gør det muligt at styre, indsætte og hente stort set alle data. Oprettelse af tilbud, ordre og faktura kan gøres via egne systemer. Oprettelse og håndtering af kreditorer og debitorer er også en smal sag.

Ønsker man en PDF skabelon som umiddelbart ikke er mulig via deres system kan denne special designes og håndteres.

Uanset hvordan kunden betaler for et givent produkt, f.eks. via kreditkort, mobilpay eller anden måde så kan faktura oprettes og overføres automatisk til platformen.

 

 

 

Skal du have automatiseret en handling?

Har du en specifik udfordring eller blot vil have automatiseret en specifik handling - så tøv ikke med at tage kontakt.
Kom gerne forbi til en uforpligtende snak.