Support og vedligeholdelse af hjemmeside - Indexed.dk

Support og vedligeholdelse til hjemmeside

Få den tryghed du har brug for med vores serviceaftale til WordPress via backup og sikkerhedsopdateringer

Bliv kontaktet

Sikring af din hjemmeside imod uheld og hacks

Sikre din side med vores WordPress Serviceaftale hvor vi foretager backup, vedligeholdelse og overvågning

 

Hvad gør vi for dig?

Når din side er online stopper arbejdet desværre ikke der. WordPress skal vedligeholdes med opdateringer af selve WordPress cms system samt plugins og themes. Når en platform er populær er den også en mål for hackere som vil udnytte siden til andre formål end det som den er tiltænkt.

Udover at holde din side sikker er opdateringer også nødvendige for at du har de nyeste plugin features og at du ikke en dag står med en side som ikke har været opdateret i over 2 år og som er dyr at udbygge fordi softwaren er for gammel. P.g.a. internettes rivende udvikling kan man stå med en forældet side på blot 2 år eller kortere.

 

Udvikling og vedligeholdelse af WordPress eksperter

 

Kun 5 aftaler per måned til denne pris

Prøv de første 60 dage ganske gratis.
Ingen binding.
Vi holder din WordPress hjemmeside fuldt opdateret og sikker!

Detaljeret beskrivelse af serviceaftalen

Z

Backup

Det er vigtigt med backup men også vigtigt med en historik af backups. Vi tager dagligt backup af din side om natten så i værste fald mister mindst muligt. Denne backup gemmer vi i 30 dage.

Z

Overvågning af siden

Hosting udbyder kan få problemer eller din side kan blive hacket. Med overvågning og oppetids statistikker kan vi fortæller dig hvis din side er gået ned og afhjælpe problemet. Vi gemmer statistikker så du kan få en rapport over både oppetid og responstid.

Z

Opsætning af sikkerhedsplugin

For at sikre siden bedre installere og opsætter vi et af markeds bedste sikkerheds plugins til WordPress. Dette gør at siden bliver mindre sårbar og giver mulighed for at scanne siden for hacks. Hvis siden ikke sikre kan din hosting udbyder nemlig deaktivere din konto af sikkerheds grunde og først genåbne når du har renset siden.

Z

Opdatering af WordPress, plugins og themes

Opdateringer kommer løbende og vi har fundet det bedste interval til at opdatere på ugentligt basis. Alle opdateringer foretages manuelt af os så vi sikre at siden fortsat kører efter opdatering.

Z

Gendannelse af backup

Hvis siden pludselig fejler efter en opdatering eller siden bliver hacket så gendanner vi siden uden beregning. Er siden hacket og i ikke ønsker at gendanne fra backup så giver vi et tilbud på hvad det vil koste at få renset siden 100%.

Z

Oprethold GDPR kompatibel og sikker hjemmeside

Undgå datalæk hvis hjemmeside hackes og spar ressourcerne når dette skal indrapporteres til datatilsynet.

Vi tjekker at du til enhver tid overholder Cookie og persondata loven på din hjemmeside!

 

 

 

Ingen overraskelser – garanteret

– Gendannelse af backup inden for 24 timer når uheldet er ude –

– Offline sikring af backup så du er 100% sikker, backup gemmes i 3 måneder –

– Ingen binding, opsigelse samme dag og ikke flere betalinger –

– Fuld tilfredshed eller vi refundere pengene med det samme –

Premium tilbud efter 60 dages prøvetid

Hvis du betaler 1 år forud så tilføjes der ekstra ekstern sikkerhedsscanning (værdi 595 kr.) + en SEO og website audit rapport (værdi 795 kr.)  UDOVER besparelsen på 1800 kr. så du får en samlet værdi for 3190 kr.!!

Derudover tilbyder vi en halv times GRATIS telefonkonsultation oveni med værdi 495 kr. hvor vi kommer med 3 råd som kan forbedre din hjemmeside.

DU FÅR EN SAMLET VÆRDI FOR OVER 3600 KR. EKSTRA VED KØB AF 1 ÅR!

 

Benyt promo kode WSA4000 når du bestiller 60 dages helt gratis og uforpligtende prøve periode hos Peter på +45 28 43 42 39

Brug for en serviceaftale?

Vil du have helt ro i maven med din webløsning – så lad os stå for vedligeholdelsen med en serviceaftale. Første skridt er at tage en snak med Peter. Ring på +45 28 43 42 39 eller skriv på peter@indexed.dk med det samme.