Service aftale - Indexed.dk

Wordpress Serviceaftale

Få den tryghed du har brug for med vores serviceaftale til WordPress via backup og sikkerhedsopdateringer

Bliv kontaktet

Sikring af din hjemmeside imod uheld og hacks

Sikre din side med vores WordPress Serviceaftale hvor vi foretager backup, vedligeholdelse og overvågning

 

Hvad gør vi for dig?

Når din side er online stopper arbejdet desværre ikke der. WordPress skal vedligeholdes med opdateringer af selve WordPress cms system samt plugins og themes. Når en platform er populær er den også en mål for hackere som vil udnytte siden til andre formål end det som den er tiltænkt.

Udover at holde din side sikker er opdateringer også nødvendige for at du har de nyeste plugin features og at du ikke en dag står med en side som ikke har været opdateret i over 2 år og som er dyr at udbygge fordi softwaren er for gammel. P.g.a. internettes rivende udvikling kan man stå med en forældet side på blot 2 år eller kortere.

Dette er inkluderet i aftalen

  • Daglig backup af din database og dine filer
  • Ugentlig opdatering af WordPress, plugins og themes
  • Overvågning af din side hvert 5. min. med alarmering til os
  • Rapporter på oppetid og svartider for din side
  • Fri gendannelse af backup hvis uheldet alligevel er ude eller du bliver hacket
  • Installation og opsætning af plugins til at forbedre sikkerheden
  • Fejlrettelse af plugin opdatering hvis det kan gøres indenfor 1 time

Hør nærmere hvordan vi kan hjælpe

Detaljeret beskrivelse af serviceaftalen

Z

Backup

Det er vigtigt med backup men også vigtigt med en historik af backups. Vi tager dagligt backup af din side om natten så i værste fald mister mindst muligt. Denne backup gemmer vi i 30 dage.

Z

Overvågning af siden

Hosting udbyder kan få problemer eller din side kan blive hacket. Med overvågning og oppetids statistikker kan vi fortæller dig hvis din side er gået ned og afhjælpe problemet. Vi gemmer statistikker så du kan få en rapport over både oppetid og responstid.

Z

Opsætning af sikkerhedsplugin

For at sikre siden bedre installere og opsætter vi et af markeds bedste sikkerheds plugins til WordPress. Dette gør at siden bliver mindre sårbar og giver mulighed for at scanne siden for hacks. Hvis siden ikke sikre kan din hosting udbyder nemlig deaktivere din konto af sikkerheds grunde og først genåbne når du har renset siden.

Z

Opdatering af WordPress, plugins og themes

Opdateringer kommer løbende og vi har fundet det bedste interval til at opdatere på ugentligt basis. Alle opdateringer foretages manuelt af os så vi sikre at siden fortsat kører efter opdatering.

Z

Gendannelse af backup

Hvis siden pludselig fejler efter en opdatering eller siden bliver hacket så gendanner vi siden uden beregning. Er siden hacket og i ikke ønsker at gendanne fra backup så giver vi et tilbud på hvad det vil koste at få renset siden 100%.

Z

Fejlrettelse

Hvis et plugin fejler efter opdatering undersøger vi om det kan udbedres. Kan vi rette det indenfor 1 time er inkluderet i aftalen og ellers kontakter vi dig for at tage næste skridt sammen og vurdere hvad det vil tage at få udbedret ændringer i det nye plugin. Plugin udviklere opdatere løbende deres plugins med nye features og fejlrettelser men nogen gange kan det altså gå galt.

Brug for en serviceaftale?

Vil du have helt ro i maven med din webløsning – så lad os stå for vedligeholdelsen med en serviceaftale. Første skridt er at tage en snak med Peter.