WordPress udvikling

Få styrket din vikrsomhed med vores stærke kompetencer og special viden i alt inden for WordPress udvikling. Vi har mange års erfaring i udvikling til og med WordPress, og er endnu ikke stødt på en udfordring som ikke kan løses.

Udvikling af temaer og plugins til WordPress

WordPress er tit omtalt som svensknøglen i værktøjskassen. WordPress er oprindeligt en platform udviklet til bloggere, som på nettet beretter deres historier, men WordPress er i dag langt mere. Det er udviklet til at være et “lille” CMS (Content Management System) til at håndtere websites i alle afskygninger. Det er meget populært blandt bloggere men også til en gruppe, der ikke har brug for de dyre og tunge systemer.
Det ligger i dag på 24% af alle hjemmesider .

Vi kan hjælpe dig med udvikling af plugins, temaer og integrationer til WordPress.

 

Udvikling af WordPress Plugins

Plugins til cms systemet WordPress er færdige moduler der kan lægges ind med færdig funktionalitet som f.eks. kontaktformular. Der findes til wordpress et hav af plugins, men hvis eksisterende ikke løser det behov som vi har, udvikles nye plugins. Der er derfor ikke nogen begrænsning for hvad en WordPress hjemmeside kan. Du kan roligt kontakte os for, at høre om vi kan løse netop dit behov for funktionalitet påWordPress. Vi har tidligere lavet både Quiz-moduler, Personlig event planlægning og meget mere.

Udvikling af custom theme til WordPress

Temaer gør det nemmere at udskifte hele designet uden at lave ny side. Ligesom plugins findes der mange temaer til WordPress. De spænder fra helt simple temaer til de større multi-purpose som både indeholder templates til BBPress og WooCommerce. Store temaer kan også være tunge temaer og vil typisk kræve en efterfølgende hastighedsoptimering. At bygge et nyt tema fra bunden kan ofte være en god ide og spare timer i sidste ende. Samtidig kan du nemmere sikre dig at din visuelle identitet bliver repræsenteret på den helt korrekte måde. 

Udvikling af integrationer til WordPress

Skal du spare tid (og dermed penge, som ordsproget lyder) kan du med fordel se på integrationer mellem forskellige systemer. Har du eksempelvis en webshop, kan det være en kæmpe fordel at have en integration der sørger for at automatisk at bogføre dine ordre i dit økonomisystem. Det kan spare dig hundredevis af timer årligt, og sikkert også din bogholder for at få grå hår. Vi har blandt andet lavet integrationer til GuideDanmark, Kultunaut, e-conomic, Vismapakkelabels, Google Maps, Translate og meget andet.

Du kan læse om mange flere eksempler på integrationer mellem systemer siden om API udvikling og integrationer.

 

Skal vi snakke WordPress?

Drømmer du om en speciel webløsning eller blot udfordring du har med WordPress, så kunne vi måske tage en helt uformel snak om hvordan vi kan hjælpe dig i den rette retning.