INDEXED Webbureau

Jubii

Jubii.dk var en af de oprindelige portaler i de spæde år helt tilbage til internettes begyndelse og blev stiftet i 1995. Jubii blev oprindelig stiftet af Jakob Faarvang men blev senere overtaget af iværksætteren Martin Thorborg, som er respekteret blandt mange iværksættere.

Jubii blev oprindeligt grundlagt for at kunne hjælpe brugere med links til andre sider på internettet. Med tiden voksede siden sig ret stor og blev Danmarks største online portal og diretory. Senere blev siden overtaget af Lycos Europa.

I dag har siden langtfra den størrelse, som den havde oprindeligt, og andre medier har overtaget. Siden er dog stadig populær og har gode placeringer i søgemaskinerne samt en stor brugerbase, som stadig holder ved. Du kan besøge Jubii her.

Jubii er i dag i større grad et nyhedssite, end det er en portal, som det oprindeligt startede med at være, og er i dag en del af Jubii Media Group. Siden kunne fornylig fejre 20 års fødselsdag.

Skal du annocere på Jubii, kan du gøre dette igennem Jubii Media Group

Sådan får du hjælp

Skal du have en ny hjemmeside så kontakt Peter på 28 43 42 39 eller brug vores kontakt form og så vender vi tilbage til dig.

100+
Projekter gennemført
til tiden
60+
Kunder har vi haft
glæde af at hjælpe
450
udviklingstimer til
rådighed hver måned
55
WordPress
løsninger udført